andere blogjes

magnifying-glass-1020142_1280Iedereen heeft ze, van die dagen of weken dat je je iets minder fit voelt. Zo nu ook ik. Vanochtend trouw meegezongen in de muziekgroep om vervolgens twee beschuitjes te eten en mijn bedje in te duiken. Vrijdag kwamen we thuis van twee weekjes kamperen op de Utrechtse heuvelrug. Een mens zou zich dan topfit moeten voelen toch? Maar ja, een lijf heeft soms zo zijn eigen ideeën. Ach, komt goed.

Een’echt’ blogje laat ik vandaag dus achterwege. In plaats daarvan geef ik mijn lezers graag de gelegenheid om iets verder te kijken in christelijk blogland. Er is namelijk genoeg te bieden en te lezen. Op deze weblog vind je vast en zeker verschillende bloggers die je aan zouden kunnen spreken met hun teksten. Ook mijn stukje is terug te vinden, mocht je het leuk vinden om nog eens te lezen.

Ook voor veel bloggers wel bekend is bloglovin. Het is een veelgebruikte manier om uiteenlopende blogs te ontdekken en te volgen. Mijn blog is daar ook op te vinden. Zelf heb ik een leuke lijst bloggers die ik graag lees. Via wordpress kun je ook bloggers volgen, maar om eerlijk te zijn, kan ik het altijd meer waarderen als ik blogs via bloglovin kan volgen. Dan heb ik alles bij elkaar en hoef ik niet steeds op twee plekken te kijken of er misschien alweer nieuw leesvoer is.

Mocht je als lezer van mijn blog ook nog leuke tips hebben, voel je vrij om ze te delen in de reacties op dit bericht!

Een goede en gezegende week toegewenst,

Deborah

 

 

bloglovin Follow my blog with Bloglovin

 

 

 

 

 

2 reacties op ‘andere blogjes

  1. Beterschap Deborah!
    Keer op keer geniet ik weer van je verhalen!
    Ik volg een hele serie blogs en websites (vnl engelstalig) via feedly.
    Veelal over huwelijk, relaties, man/vaderschap. Als iemand interesse in mijn bloglijst heeft, laat maar weten. gdschut a t gmail . com

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s