Over mij…

ikzelfHoi, leuk dat je de ‘over mij’ pagina komt bekijken! Mijn naam is Deborah aan de Wiel en ik ben eind dertig. Mijn man en ik hebben 2 jongens die we als een wonder beschouwen en ons goed bezig weten te houden. Ze zijn geweldig!

In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in het voortgezet speciaal onderwijs. Als er vrije tijd overblijft dan vul ik die graag met zingen, muziek maken, mensen ontmoeten, shoppen, schrijven, lezen en noem maar op. 

Ik vind het leuk om te schrijven naar aanleiding van relevante thema’s die voor bijna iedereen wel aan de orde zijn in het dagelijks leven. Zo kan de strekking van een blogpost serieus zijn, maar soms ook gewoon grappig en zo uit het leven gegrepen. Wat je ook regelmatig in mijn posts terug zult kunnen vinden is dat ik geloof  in God. Hij is mijn basis.

Schrijven doe ik omdat ik er plezier in heb. Ik wil mijn lezers herkenning bieden en mee laten denken over de dingen die we bijna allemaal tegenkomen in ons leven, christen of geen christen. Waar ik vroeger wekelijks blogde, doe ik dat nu iets minder frequent. Toch kun je met enige regelmaat wel eens iets van mij langs zien komen. Laat gerust een reactie achter om te laten weten wat je vindt of denkt naar aanleiding van mijn blog!

Deborah

 

 

 

Contactformulier

 

Een reactie op “Over mij…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s