Update en nieuwe blog!

Af en toe moet je ergens wat tijd en ruimte vandaan halen om andere dingen goed te kunnen doen. Een maandje blogrust was geen overbodige luxe, maar bloggen is een hobby en dus heb ik het tot op heden niet als verplicht of vervelend ervaren. Mocht die dag komen, nou ja, dan houdt het natuurlijk even op.

Druk druk druk
De maand september heb ik mij samen met mijn duo-partner drie slagen in de rondte gewerkt om ons onderwijsaanbod in de groep op orde te krijgen inclusief alle randvoorwaarden die daarvoor nodig zijn. De werkdruk wordt door iedereen als behoorlijk groot ervaren. We zijn nu een aantal weken op weg en er wordt met grote regelmaat vergaderd of/en overlegd. Niet onnodig, maar het gevolg is ook dat het ‘gewone’ werk soms blijft liggen. En dat kan maken dat je je een beetje gefrustreerd gaat voelen. Soms begin je een dag in de groep zonder dat je voldoende tijd hebt gehad om lessen goed voor te bereiden. Als onderwijsmens wringt dat wel eens.

Maar ik heb mijn ritme gevonden en het lukt me ook al aardig om mijn werk ook echt mijn werk te laten. In de dagen dat ik werk, doe ik wat ik kan en verder kan ik het redelijk loslaten.

news-426892_640
Nieuwe blog
Ondanks mijn op dit moment wat volle en drukke leven, ben ik toch aan de slag gegaan met een nieuwe blog. Mijn kijkmomentjes vind ik nog steeds erg leuk, maar ik wil af en toe ook doelgericht schrijven over kerk en geloof. Dat kan nu dus op mijn nieuwe blog: www.kerkenzo.wordpress.com
Hij is nog maar net voor iedereen zichtbaar en af en toe zul je wat veranderingen zien omdat ik gewoon nog een beetje aan het knutselen perfectioneren ben. Voor nu nodig ik je van harte uit om eens een kijkje te nemen en al het één en ander te lezen!

blog-327073_640Nieuwe posts
Op deze blog wil ik gewoon weer wekelijks publiceren. Ik heb al genoeg onderwerpen die ik uit wil werken dus voorlopig kan ik me nog wel uitleven. Aan al mijn vaste lezers, dank voor jullie belangstelling voor mijn blog(s) en ik wens sowieso iedere lezer een hele fijne en gezegende nieuwe week toe!

Deborah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s