Time-out

In dit deel van het land zit de eerste week school er weer op. We zijn weer in het ritme gestapt. Op tijd wakker, kinderen aankleden, ontbijten, letten op de tijd en hup, de deur weer uit. Al met al was het voor mij een hele goede eerste week. Ik ben gezegend met een geweldige duo-partner en een fantastische assistente waar ik al eens eerder mee heb samengewerkt. De groep is leuk en we hebben er met elkaar een fijne eerste week opzitten in ons nieuwe gebouw. En het was maar goed dat we dit jaar niet in ons noodgebouw hoefden te starten. Dat was met warm weer altijd net een oven. Pfieuw!

Zo in het begin van het schooljaar is er een flinke werkdruk. Roosters, plannen, registratieformulieren, powerpoints, overlegmomenten, aanbod uitzoeken, communicatie, en nog meer communicatie. Sinds de geboorte van de mijn oudste, zo’n 3, 5 jaar geleden, heb ik geen eigen groep meer gehad. De school is niet stil blijven staan in ontwikkeling en ik moet mij nu weer nieuwe dingen eigen maken. Het kost tijd, veel tijd, en om die reden besluit ik om ergens anders wat tijd en ruimte vanaf te snoepen.

Bloggen vind ik ontzettend leuk, maar met zo een enorme To do-list boven mijn hoofd, ga ik het de komende maand even voor gezien te houden. September is een Time-Out maand voor mij heb ik besloten, nou ja, wat bloggen betreft dan. Vanaf oktober pak ik het weer op. Rest mij om een ieder die mijn blogje leest een mooie week (maand) toe te wensen en tot in oktober!

Deborah

 

 

3 reacties op ‘Time-out

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s